LlibresDigitals.cat
L'únic idioma universal és el petó.
Alfred de Musset

Inici > Botiga > Ebooks > Rabasketa II - Contes de peixos i de ¡Uhhh! Per a llegir-los als petits
Ebook
Ampliar
Títol: Rabasketa II - Contes de peixos i de ¡Uhhh! Per a llegir-los als petits
Gènere: Infantil
Autor: Joan Genovés Timoner , Montserrat Valls Giner


Resenya:

RABASKETA II, és un conjunt de contes infantils, pensats fonamentalment per distreure i divertir els nens d'entre 2 i 6 anys, procurant alhora transmetre'ls valors i coneixements.

Aquests contes, pretenen ser també una eina on els pares trobaran unes històries amenes, de fàcil lectura, que els permetrà explicar una història instructiva i alliçonadora.

Per aconseguir aquest objectiu de divertir i instruir, s'han elaborat dos grups de contes, un, ELS SOMNIS D’EN PAU, on el protagonista, un nen de sis anys anomenat Pau, el pare del qual fa reportatges d'animals, al llarg de deu contes somia que viu experiències fantàstiques amb diversos animals marins i explica de manera senzilla i amb humor els seus costums, donant a conèixer al mateix temps l'hàbitat d'aquests. A cadascun dels animals, que protagonitzen els somnis de Pau, se'ls dóna un nom, que té a veure amb alguna de les característiques de l'espècie. Per exemple l'Estrella de Corona d'Espines es diu Punxuda, fent referència a les característiques formes que l'adornen. En la primera història d'aquesta sèrie, es farà una introducció on es donarà a conèixer El Parc Marí de la Gran Barrera d'Esculls a Oceania.

L'altre grup, també de deu històries, CONTES D’UHHH!, és un conjunt de rondalles, on a través de les aventures de determinats "éssers", es transmet als petits les forces necessàries per eradicar les pors i temors habituals de la seva edat, sent a la vegada històries emotives i divertides, que transmeten valors essencials. Per això als personatges, se'ls han donat noms humans, aconseguint així, que el petit els vegi més propers i per tant, que els intueixi com a producte de la imaginació i sense càrrega negativa.

Confiem sincerament, que en aquest llibre, trobeu un aliat eficaç per a la formació dels vostres fills i que us serveixi també com a base d'inspiració per crear les vostres pròpies històries.

VenedorPreuFormatEnllaç
Amazon3.45 €KindleComprar

Autor
Ampliar
Nom: Joan Genovés Timoner


Joan Genovés va néixer a Barcelona l'any 1950. És mestre Industrial Delineant i ha cursat estudis d'Enginyeria a Barcelona, ??de direcció d'empresa en Afige i de quiromassatge a Kore. Ha estat guionista, director i presentador del programa radiofònic Terciopelo Negro i del programa de televisió El Gronxador. En l'actualitat col·labora amb Montserrat Valls al gabinet de psicologia i salut, en el departament de teràpies. http://www.quiromassatge.es Ha escrit conjuntament amb Montserrat Valls el thriller "Suïcidi col·lectiu," que va ser presentat davant noranta-cinc assistents a La Casa del Llibre de Rambla Catalunya, 37 de Barcelona el passat dia 26 de setembre de 2.012 . Es poden veure imatges i vídeos d'aquesta presentació a: http://www.suicidiocolectivo.es/reportaje-grafico.htm També ha escrit el thriller "Vestid, vestid malditos" entre d'altres títols. Ha escrit conjuntament amb Montserrat Valls el llibre de contes infantils "Rabasketa - Contes d'Animals per a Petits"
Autor
Ampliar
Nom: Montserrat Valls Giner
Subtítol:Montserrat Valls va néixer a Barcelona l'any 1964. És llicenciada en Psicologia Clínica per la Universitat de Barcelona. Ha estat guionista, directora i presentadora del programa radiofònic Terciopelo Negro i del programa de televisió El Gronxador. En l'actualitat dirigeix ??el seu propi gabinet de psicologia i salut. http://www.montsevalls.com Ha escrit conjuntament amb Joan Genovés el thriller "Suicidio Colectivo" que va ser presentat davant noranta-cinc assistents a La Casa del Llibre de Rambla Catalunya, 37 de Barcelona el passat dia 26 de setembre de 2.012 . Es poden veure imatges i vídeos d'aquesta presentació a: http://www.suicidiocolectivo.es/reportaje-grafico.htm També ha escrit el thriller "Vestid, vestid malditos" entre d'altres títols. Ha escrit conjuntament amb Joan Genoves el llibre de contes infantils "Rabasketa - Contes d'Animals per a Petits"
Categories relacionades
Gèneres:
Acció i aventura (14)
Antologies (1)
Antropologia (1)
Arquitectura (1)
Art i fotografía (1)
Assaig (8)
Autoajuda (2)
Biografia (14)
Ciència (13)
Ciència ficció (7)
Clàssics (10)
Còmics (2)
Contemporània (90)
Contes i proses (9)
Crítica literària (1)
Cuina (6)
Drama (7)
Dret (1)
Dret criminal (1)
Drets civils (1)
Economia (5)
Educació (5)
Emocions i sentiments (3)
Erotisme (7)
Espionatge (1)
Espiritualitat (2)
Esports (8)
Família/Relacions (12)
Fantasmes (12)
Fantàstic (28)
Fets reals (4)
Ficció (164)
Ficció bèl·lica (1)
Ficció clàssica (4)
Ficció històrica (17)
Filosofia (1)
Geografia (1)
Història (25)
Humor (8)
Industria (2)
Infantil (95)
Juvenil (108)
Medicina (1)
Misteri i suspens (23)
Mitologia (6)
Muntanya (16)
Música (1)
Nadal (7)
Narrativa (35)
Natura (2)
Negre (21)
Novel·la (52)
Periodisme (3)
Poesia (15)
Política (21)
Psicologia (1)
Relats (7)
Religió (10)
Romàntica (17)
Salut (4)
Sàtira (1)
Societat i cultura (6)
Sociologia (1)
Software i apps (1)
Teatre (8)
Terror (9)
Thriller (2)
Viatges (14)
Violí i violoncel (1)

Gratis (72)

Audiollibre (0)
Epub (53)
Kindle (502)
LIT (8)
Paper (36)
PDF (8)

Totes
Contacte     Anuncis     Forum     Avís legal