LlibresDigitals.cat
L'esperit català rebrota sempre
i sobreviu als seus il·lusos enterradors.
Francesc Pujols

Inici > Botiga > Ebooks > L'església del mar
Ebook
Ampliar
Títol: L'església del mar
Gènere: Ficció històrica
Editorial: Rosa dels Vents
Enllaç: Llibre
Autor: Ildefonso Falcones


Resenya:

Segle XIV. La ciutat de Barcelona és en el seu moment de màxima prosperitat; ha crescut cap a la Ribera, lhumil barri dels pescadors, on els seus habitants decideixen construir, amb els diners duns i lesforç duns altres, el temple marià més gran que hom ha conegut: Santa Maria de la Mar. Una construcció que és paral.lela a latzarosa història dArnau, un serf de la terra que fuig dels abusos dun senyor feudal i es refugia a Barcelona, on es converteix en ciutadà i, gràcies a això, en un home lliure. El jove Arnau treballa com a palafrener, bastaix, soldat i canvista. Una vida extenuant, sempre a lempar de lesglésia de la mar, que el portarà de la misèria del fugitiu a la noblesa i la riquesa. Però en aquesta posició privilegiada també li arriba lenveja daltres ciutadans que ordeixen una sòrdida conjura que posa la sevavida en mans de la Inquisició... Lesglésia del mar és una trama en la qual sencreuen lleialtat i venjança, traïció i amor, guerra i pesta, en un món marcat per la intolerància religiosa, lambició material i la segregació social. Tot això converteix aquesta obra no només en una novel·la excepcional, sinó també en la més fascinant i ambiciosa recreació de la llum i les ombres de lèpoca feudal.

VenedorPreuFormatEnllaç
Amazon8.54 €KindleComprar

Autor
Font: ca.wikipedia.org
Ampliar
Nom: Ildefonso Falcones


Ildefonso Falcones de Sierra (Barcelona, 1958) és un advocat i escriptor català, conegut per ser autor de l'èxit de vendes del 2006 "L'església del mar" (La catedral del mar, en castellà). La seva primera obra es va convertir en la novel·la més llegida del 2007. El 10 de juny del 2009 va publicar la seva segona obra, "La mà de Fátima", que es va convertir ràpidament en un gran èxit venent cinquanta mil exemplars el dia de la seva estrena, el 10% del tiratge inicial.

Fill d'un advocat i una mestressa de casa, la defunció del seu pare quan ell tenia disset anys va suposar la fi de la seva carrera esportiva com a genet. A aquesta edat s'havia convertit en el Campió d'Espanya Junior en al categoria de salt. També va destacar en hoquei sobre herba. Va estudiar en el Col·legi des Jesuïtes de Sant Ignasi, i posteriorment va començar dues llicenciatures a la universitat: Dret i Econòmiques, encara que va decidir deixar la segona per a compaginar Dret amb un treball en un bingo de la capital comtal.
Actualment treballa com a lletrat en el seu propi bufet, situat en el barri de l'Eixample de Barcelona. Encara que ja s'havia iniciat en la literatura, en aquests últims anys ha compaginat el treball amb la seva passió d'escriure llibres. Va trigar cinc anys a acabar la seva primera novel·la. Ideològicament sempre s'ha manifestat simpatitzant del Partit Popular, i fins i tot al 2008 va acompanyar a Mariano Rajoy -en aquells dies candidat popular en les Eleccions Generals- en un acte polític a l'església de Santa Maria del Mar juntament amb altres dirigents del Partit Popular, com Dolors Nadal i Daniel Sirera.

Font del text: http://lallibreria.blogspot.com.es


Llibres del mateix autor/s
Categories relacionades
Gèneres:
Acció i aventura (19)
Antologies (1)
Antropologia (1)
Arquitectura (1)
Art i fotografía (1)
Assaig (8)
Autoajuda (2)
Biografia (14)
Ciència (13)
Ciència ficció (10)
Clàssics (10)
Còmics (2)
Contemporània (94)
Contes i proses (21)
Crítica literària (1)
Cuina (6)
Disseny de seguretat (3)
Drama (6)
Dret (1)
Dret criminal (1)
Drets civils (1)
Economia (5)
Educació (6)
Emocions i sentiments (3)
Erotisme (9)
Espionatge (1)
Espiritualitat (3)
Esports (8)
Família/Relacions (15)
Fantasmes (14)
Fantàstic (35)
Fets reals (5)
Ficció (176)
Ficció bèl·lica (2)
Ficció clàssica (4)
Ficció gòtica (1)
Ficció històrica (17)
Ficció per gènere (2)
Filosofia (1)
Geografia (1)
Història (30)
Històries curtes (1)
Històries d'ocultisme (2)
Humor (10)
Industria (2)
Infantil (113)
Juvenil (111)
Medicina (3)
Militar (2)
Misteri i suspens (37)
Mitologia (11)
Muntanya (16)
Música (2)
Nadal (7)
Narrativa (36)
Natura (2)
Negre (22)
Novel·la (55)
Periodisme (1)
Poesia (18)
Política (20)
Psicologia (1)
Psiquiatria (1)
Relats (7)
Religió (10)
Romàntica (17)
Salut (4)
Societat i cultura (5)
Software i apps (1)
Teatre (6)
Terror (10)
Thriller (9)
Viatges (14)
Violí i violoncel (1)

Gratis (78)

Audiollibre (2)
Epub (52)
Kindle (531)
LIT (8)
Paper (113)
PDF (14)

Totes
Contacte     Anuncis     Forum     Botiga     Avís legal