LlibresDigitals.cat
L'esperit català rebrota sempre
i sobreviu als seus il·lusos enterradors.
Francesc Pujols

Inici > Autors > Julio Santos García
Autor
Ampliar
Nom: Julio Santos García


Julio Santos (Donostia, 1969) és informàtic de professió encara que porta escrivint com a hobby durant tota la seva vida.

A l'octubre de 2013, va deixar la seva vida "normal" a Donostia i es va llançar a viure un dels seus grans somnis: recórrer el món en autocaravana amb la seva dona i els seus fills. Van estar viatjant durant tres anys i enmig d'aquell viatge, va sorgir la llavor de la seva següent somni: una col·lecció de llibres infantils. Va començar a escriure Les aventures de Txano i Óscar en l'any 2015 mentre recorrien Argentina, i va tornar de el viatge amb set llibres escrits i la idea de crear una col·lecció de llibres infantils il·lustrats. Li va plantejar la idea a la il·lustradora donostiarra Patricia Pérez i junts van posar en marxa el projecte a partir de 2016.

Al maig de 2017 van publicar en digital el primer llibre de la col·lecció La pedra verda i al setembre d'aquest mateix any van publicar el segon Operació Sabueso, tots dos sota una llicència Creative Commons i un model freemium que ofereix els dos primers llibres de forma gratuïta.

A la fi de 2017 i després d'una reeixida campanya de crowdfunding, van posar en marxa la traducció dels dos primers llibres a basc i català per ser publicats al 2018 sota elmismo tipus de llicència.

El seu tercer llibre de la mateixa col·lecció, El drac de jade, al costat dels dos primers seran publicats i llançats en paper el 2018 i la primera edició sortirà a la vegada, tant en castellà com en basc.
Ordenat per  
Llibres dels autor
No hi ha dades
Gèneres:
Acció i aventura (1)
Biografia (1)
Ciència (1)
Clàssics (2)
Contemporània (1)
Contes i proses (2)
Drama (3)
Erotisme (2)
Espiritualitat (1)
Esports (2)
Família/Relacions (1)
Fantàstic (1)
Ficció (13)
Ficció històrica (1)
Història (3)
Humor (5)
Infantil (9)
Juvenil (2)
Misteri i suspens (2)
Nadal (1)
Narrativa (4)
Novel·la (17)
Poesia (7)
Relats (6)
Religió (2)
Societat i cultura (1)
Teatre (2)

Gratis (74)

Audiollibre (0)
Epub (50)
Kindle (58)
LIT (8)
Paper (0)
PDF (8)

Totes
Contacte     Anuncis     Forum     Botiga     Avís legal